During the same year, she played in the 'Rebirth of Mothra 2' movie. In 2005, she started her career on TV. X Japan's Toshi continues his well-received Im a Singer cover album series with the third installment!Im a Singer Vol.3 comes with 11 tracks including two original songs and covers of classics like You Raise Me Up, Nakamori Akina's
Combo 3 - Luyện thi 2023. Combo 4 - Luyện thi 2023. Combo 5 - Luyện thi 2023. Combo luyện thi vào 10 - 2023. Lịch sử - Thầy Hưởng 2023. Pro S - Luyện thi 2023. Pro A - Luyện đề 2023. Pro T - Tổng ôn 2023. Question 66: John began playing the piano ten years ago.
The news of popular American Twitch streamer, tiktoker, and social media influencer Emiru dating gamer Dyrus is all around the corner.Emiru is famously known for her Twitch channel where she has more than 500,000 followers currently. The popular streamer has. They started their relationship when she was 18, and her parents quickly approved of their relationship, leading her to live with him so
She began to play the piano 3 years ago. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions. She began to play the piano three years ago. A. She has played the piano since three years.
Phân tích các đa thức sau thành nhân tử x^2 - 2xy + xy^2 - 2y^3 | Cho 2 ml ancol etylic vào ống nghiệm khô có sẵn vài viên đá bọt, sau đó thêm | Phân tích đa thức sau thành nhân tử x^2 + 6x + 9 Ta có: x^2 + 6x + 9 |
Fast Money. Trang chủLớp 12She began to play the piano three years nhật ngày 19-11-2022Chia sẻ bởi Cổ Văn AnhShe began to play the piano three years She has played the piano since three years. B She has played the piano for three She doesn’t play the piano now. D She stops playing the piano đề liên quan"Don't forget to submit your assignments by Thursday," said the teacher to the students. A The teacher reminded the students to submit their assignments by Thursday. B The teacher allowed the students to submit their assignments by Thursday. C The teacher ordered the students to submit their assignments by Thursday. D The teacher encouraged the students to submit their assignments by Thursday. It’s very likely that the company will accept his application. A The company needs accept his application. B The company might accept his application. C The company must accept his application. D The company should accept his application. Marie didn’t turn up at John’s birthday party. I feel so sorry for If only Marie turns up at John’s birthday I wish Marie had turned up at John’s birthday I wished Marie wouldn’t turn up at John’s birthday It’s a shame Marie had turned up at John’s birthday government does not know what to do with household rubbish in large cities. A Little does the government know what to do with household rubbish in large cities. B It is unknown what to do with household rubbish in large cities by the government. C Rarely the government knows what to do with household rubbish in large cities. D Hardly any government knows what to do with household rubbish in large cities. 34. A one B many C each D much35. A which B where C what D when 36. A however B for C otherwise D and37. A committed B pledged C confessed D required 38. A land B house C place D homeWhat is the main idea of the passage? A Eagan's life shows that a man can be an athlete and a well-educated Eagan's life shows that military experiences make athletes great. C Eagan's life shows how a wealthy student can achieve as much as a poor one. D Eagan's life shows how easy it is to win two gold medals in different Olympic sports. According to the passage, who was Frank Merriwell? A A teacher at Yale B A student at Oxford C A fictional character D A bobsledder at the Olympics The word "Inspired" in paragraph 2 in CLOSEST in meaning to _______. A stopped B challenged C calmed D stimulated According to the passage, Eagan won all of the following EXCEPT _______. A British amateur boxing championship B national amateur heavyweight boxing title C Heavyweight boxing, Olympic gold medal D Light heavyweight boxing, Olympic gold medal The word "the competition" in paragraph 3 refers to _______. A sport B 1932 Olympics C gold medals D Summer Olympics The word “that" in paragraph 4 refers to _______. A urban expansion B socio-economic disparities C disease D unsanitary conditions According to paragraph 3, what is one of the advantages of urbanization? A It minimizes risks for economic, cultural and societal It makes water supply system both efficient and effective. C Weather and climate in the city will be much improved. D People may come up with new ideas for innovation. Which statement is TRUE, according to the passage? A Urbanization brings important benefits for development as well. B 54% of the world's population will live in cities by Risks cannot be addressed effectively no matter how well cities are governed. D Rapidly increasing population density can help solve poverty. The word "addressed" in paragraph 2 is closest in meaning to _______. A aimed at B dealt with C added to D agreed on What can be inferred from the passage? A Poverty may be a foregone conclusion of unplanned Diseases are caused by people migrating to Urbanization can solve the problem of environmental pollution in The increasing number of people in cities can create more is the most suitable title for the passage?A The Risks of Rapid Urbanization in Developing Countries B Infrastructure and Economic Activities in CitiesC The Global Risks 2015 Report on Developing Urban AreasD Rapid Urbanization Put Cities in Jeopardy
Đáp án B Kiến thức Thì hiện tại hoàn thành Giải thích Cách dùng diễn tả hành động đã xảy ra trong quá khứ và còn tiếp diễn đến hiện tại Cấu trúc S + began + V_quá khứ đơn + O + khoảng thời gian + ago. = S + has/have + VP2 for + khoảng thời gian. Tạm dịch Cô ấy bắt đầu chơi đàn piano vào 3 năm trước. A. Sai vì 3 năm là khoảng thời gian, không dùng since. B. Đúng Cô ấy đã chơi đàn piano được 3 năm. C. Sai về thì của động từ D. Sai về nghĩa và thì của động từ
Home What's new Latest activity Authors Tài liệu Đánh giá mới nhất Tìm tài liệu Thi online Blog Tin tức - Sự kiện Bí kíp học thi Hướng nghiệp - Du học Trắc nghiệm tính cách Diễn đàn Bài viết mới Search forums Đăng nhập Đăng kí Có gì mới? Tìm kiếm Tìm kiếm Chỉ tìm trong tiêu đề By Tìm nâng cao… Bài viết mới Search forums Menu Đăng nhập Đăng kí Navigation Install the app Thêm tùy chọn Liên hệ Đóng Menu Home Diễn đàn Trung học phổ thông Lớp 12 Tiếng Anh 12 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh You are using an out of date browser. It may not display this or other websites should upgrade or use an alternative browser. She began to play the piano three years ago. Tác giả The Collectors Creation date 4/1/22 Tags closest synonym question trắc nghiệm tiếng anh 12 Đăng kí nhanh tài khoản với Facebook Google 4/1/22 Câu hỏi Mark the letter A, B, C, or D to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions. She began to play the piano three years ago. A. She has played the piano since three years. B. She has played the piano for three years C. She doesn’t play the piano now. D. She stops playing the piano now. Kiến thức Thì của động từ Giải thích Câu đề bài Cô bắt đầu chơi piano từ ba năm trước. = B. Cô ấy đã chơi piano được ba năm Công thức S + began/ started + V-ing / To V … in + time May, 1990,… time years, month,.. + ago = S + have/ has + Ved/3 + since/ for + time have/ has + been + V-ing + since/ for + time Đáp án B. Click để xem thêm... Câu hỏi này có trong đề thi Đề thi thử tốt nghiệp THPT 2021 môn Tiếng Anh - Chuẩn cấu trúc minh họa - Cô Dung - Đề 7 50 câu hỏi 90 phút 114 lượt thi Bắt đầu thi Bạn phải đăng nhập hoặc đăng kí để trả lời. Các chủ đề tương tự Article Peter started learning to play the piano two months ago. The Collectors 5/4/23 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Trả lời 0 Đọc 58 5/4/23 The Collectors Article Peter started learning to play the piano two months ago. The Collectors 5/4/23 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Trả lời 0 Đọc 47 5/4/23 The Collectors Article She began to play the piano three years ago. The Collectors 20/4/22 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Trả lời 0 Đọc 285 20/4/22 The Collectors Article Linda began working as nurse in this hospital two years ago. The Collectors 15/5/23 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Trả lời 0 Đọc 181 15/5/23 The Collectors Article She began to play the piano three years ago. The Collectors 19/1/22 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Trả lời 0 Đọc 396 19/1/22 The Collectors Chia sẻ Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Link Quảng cáo Home Diễn đàn Trung học phổ thông Lớp 12 Tiếng Anh 12 Ngân hàng câu hỏi trắc nghiệm môn Tiếng Anh Back Top
she began to play the piano 3 years ago